Nordea investor mobil app

Hent disse apps | Nordea

Som Nordea kunde har du adgang til en række apps til mobilen, som alle vil gøre din hverdag nemmere, eks Mobilbank, Apple Pay og Google Pay.

Aktiehandel i din Mobilbank eller Netbank – Nordea

Aktiehandel i din Mobilbank eller Netbank | Nordea

Log på Mobilbank. · Klik på ”Opsparing og investering” på forsiden i app’en. · Klik på ”Find investeringer” og vælg om du vil investere i aktier eller fonde.

Køb og sælg aktier og fonde online i din Mobilbank og Netbank. Se hvordan du kommer nemt og hurtigt i gang »

Mobilbank – din daglige økonomi | Nordea

Hvis du ikke har Mobilbank, kan du finde appen i App Store og Google Play Store under navnet “Nordea Mobile – Danmark”. Hvordan kan jeg opdatere appen?

Med Nordea Mobilbank får du overblik over din samlede økonomi og kan ordne dine bankforretninger lige meget, hvor du er. Læs mere om funktioner her.

En helt ny mobil oplevelse | Nordea Invest

MyInvest er en app til dig, der tænker “mobile first”. Her har du nem adgang til de seneste og historiske resultater for Nordea Invests fonde samt hele …

En helt ny mobil oplevelse

Nordea Mobile – Danmark – Apps i Google Play

Mobilbanken giver dig nem adgang til din økonomi, når du er på farten. Du kan tjekke dine konti, spærre og genbestille betalingskort, tilpasse fanen …

Hele banken lige ved hånden

MyInvest i App Store

Lige pt. er det ikke muligt at tilgå Nordea Investor, hvor du kan handle aktier, fra en app, men fra mobilbanken kan du tilgå webversionen. Ha’ en god dag.

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om MyInvest. Download MyInvest til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Nordea Mobile – Danmark i App Store

Download Nordea Mobile – Danmark til din iPhone, iPad eller iPod touch. … På vores app ‘Nordea Wallet’ kan du netop finde en oversigt over dit forbrug …

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Nordea Mobile – Danmark. Download Nordea Mobile – Danmark til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Nordea Danmark – Hvis du har en Android-telefon, så er der…

Fingeraftryk, chat og direkte adgang til Nordea Investor er nogle af de … Er der nogen som har et forslag til en god bank med en Mobile App som kan …

Anmeldelser af Nordea Danmark – Trustpilot

5.986 personer har allerede anmeldt Nordea Danmark. Læs om deres oplevelse, og del din egen.

357/2020 Krav om erstatning begrundet i indsigelse om …

357/2020 Krav om erstatning begrundet i indsigelse om utilstrækkelig information om kursværdien af udenlandske aktier i mobil-bank app og på online investeringsplatform – Afgørelse – Det finansielle ankenævn

11. maj 2021 — Dette medførte, at kursen i Nordea Investor blev ”fastfrosset” med den … Nordeas mobilbank app havde ikke en tilsvarende funktionalitet.

Keywords: nordea investor mobil app