Skøjtebane aabenraa 2021 åbningstider

Genforeningshaven – Aabenraa Kommune

I vinterhalvåret omdannes multibanen til en skøjtebane. Skøjtebanen er som udgangspunkt åben fra starten af december til midten af februar alt efter vind og …

Aabenraa Skøjtebane – Destination Sønderjylland

Aabenraa Skøjtebane

12. dec. 2018 — Skøjtebanen er nu åben permanent!Åbningstider for skøjteudlejningMandag – fredag fra kl. 13.00 – 18.00Weekenden fra kl.

Skøjtebanen i Aabenraa er åben i fra starten af december til midten af februar. Skøjtebanen er gratis at benytte for alle.

Skøjtebanen er nu permanent åben. Se… – ShopiCity Aabenraa

Tjek Arena Aabenraas Facebook side for ændrede åbningstider pga. vejret. Arena Aabenraa varetager skøjteudlejning.. Institutioner og skoler kan bruge banen …

Aabenraa Skøjtebane – Bellis

Aabenraa Skøjtebane | Bellis

Hallen ligger kun 5 minutter fra motorvejen. Gode parkeringsmuligheder. Ændrede åbningstider. 3/2, Elitekamp – Aflysning. Ons 15/2 …

Find oplevelser og gode tilbud på Bellis

Skøjtebane er populær som aldrig før: Er det forsvarligt at …

Skøjtebane er populær som aldrig før: Er det forsvarligt at holde den åben? | jv.dk

Opslagstavle · Bliv en del af vores instruktørteam! · Åbningstider Uge 7 · Eventkalender · Kom godt videre – udenfor · Arne Alligator børneshow · Fastelavn for børn …

Skøjtebanen i Genforeningshaven i Aabenraa er yderst velbesøgt for tiden, men corona-ekspert siger, at risikoen for at blive smittet med covid-19 er lille.

Efter sidste års nedlukning: Nu kan du måske snart stå på …

Efter sidste års nedlukning: Nu kan du måske snart stå på skøjter i midtbyen | jv.dk

Sidste år lagde corona en dæmper på næsten alle aktiviteter i byen, men hvis ikke smitten pludselig eksploderer, ser det ud som om, at skøjtebanen ved Genforeningshaven kan åbne allerede om kort tid. I år bliver det dog ikke Shop i City, der kommer til at stå for driften.

Skøjtebanen i Genforeningshaven sættes i bero | Aabenraa …

Skøjtebanen i Genforeningshaven sættes i bero | Aabenraa Kommune

Kultur- og Fritidsudvalget i Aabenraa Kommune har besluttet, at skøjtebanen i Genforeningshaven i år sættes i bero. Årsagen skal findes i forbruget af væsentlige energiressourcer. I stedet afsættes midler til en ekstraordinær pulje til aktiviteter.

Frøs Arena & Skøjtehal – Vojens hallerne

Frøs Arena & Skøjtehal

Arena Aabenraa har svømmehal og multihaller med lækre …

Arena Aabenraa har svømmehal og multihaller med lækre sportsfaciliteter

Arena Aabenraa er en om-/udbygning af Aabenraa Svømme- og Idrætscenter. Vi tilbyder fodboldstadion, træningscenter, svømmehal og mødelokaler.

Keywords: skøjtebane aabenraa 2021 åbningstider